Ik ben Annelies Van der Cruyssen, gehuwd met Stefan Verbeiren. We hebben samen een scoutsverleden en deze microbe hebben we doorgegeven aan onze kinderen Mon (21) en Mare (19), die beiden deel uitmaken van de huidige leiding. Professioneel ben ik leerkracht in het 4de leerjaar van de Sint-Vincentiusschool te Hekelgem. In mijn vrije tijd ben ik o.a. lid van de KVLV, Natuurpunt, de milieuraad en de adviesraad van de bibliotheek. Eigenlijk engageer ik mij reeds jaren in en voor Affligem. Als scout, moeder en leerkracht ben ik altijd al bekommerd geweest om het milieu en de verkeersproblematiek in onze gemeente. Van bij de oprichting was ik lid van PLAVEI en heb ik actief meegedacht over veilige routes van en naar school. Deze oefening hebben we later overgedaan met de fietsersbond.

‘Optimistisch, empathisch en creatief ‘

Annelies Van der Cruyssen
Geboren: 22/1/1971
Adres: Terlindenstraat 50, 1790 Affligem
GSMnr: 0476/700361
Emailadres: [email protected]

Ik woon nu 25 jaar in Affligem. De laatste 10 jaar is onze gemeente écht veranderd in de positieve zin. Het verenigingsleven wordt ondersteund, kermissen en volksfeesten swingen “hun pan uit” en er is een prachtig nieuw rustoord… Affligem ziet er ook gewoon beter uit!
Omdat ik als “betrokken burger” samen met andere betrokken burgers aan de verkiezingen kan deelnemen, heb ik voor Lijst Burgemeester gekozen. Wat mij vandaag nog stoort, zijn de onveilige verkeerssituaties en het gebrek aan vooruitgang in het dossier “trage wegen”. En dan heb je twee mogelijkheden natuurlijk: óf je blijft aan wal staan roepen dat het niet goed gaat, óf je springt mee op de boot en je trekt met al je energie aan die riem die daar volgens jou nog wat losjes hangt te wiebelen. Samen met LB ga ik voluit voor de tweede optie!

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.