Ik ben Arlette De Wachter en ik woon in Hekelgem, de gemeente waar ik ben geboren en getogen zoals dat heet. Samen met mijn man Chris Smeyers heb ik twee dochters, Sarah en Eef. Ik heb ook twee kleinkindjes, Laura (7) en Noah (4).  In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag en trek ik er graag op uit met de kleinkinderen. Ik ben al verschillende jaren lid van de OCMW-raad.

Affligem is een gemeente die leeft, waar het aangenaam is om wonen en waar vooral de laatste jaren veel aandacht besteed werd aan het verenigingsleven. Dat maakt Affligem tot een ‘warme’ gemeente, waar mensen zich verbonden voelen.  Het sociaal beleid dat momenteel gevoerd wordt, maakt dat ik graag thuis kom in Affligem. Ik zou het fijn vinden mocht iedereen hier graag ‘samen-leven’. Daar wil ik me verder voor inzetten.

“Steeds paraat als het om mens en dier gaat”

Arlette De Wachter
Adres: Fosselstraat 113 A
Geboren: 1 juni 1960
GSMNr: 0471 26 83 50
Emailadres: [email protected]

Door de aandacht van de huidige burgemeester, Walter De Donder, heeft het sociaal beleid in Affligem een enorme impuls gekregen. Er is aandacht voor iedereen die het nodig heeft. De ploeg bestaat uit fantastische kandidaten, een tof team vol verschillende mensen die allemaal één ding gemeen hebben: het beste willen voor de gemeente en alle inwoners. Dat sluit het meeste aan bij wat ik zelf als sp.a-kandidate belangrijk vind. Het wel-zijn van mens en dier ligt mij immers nauw aan het hart.

Kinderen zijn de toekomst. We dienen dan ook voldoende in hen te investeren  (onderwijs, opvang, veiligheid). Elk kind moet de kans krijgen om gelukkig en gezond op te groeien.

Ook bejaarden en hulpbehoevenden verdienen onze aandacht. Iedereen heeft recht op een menswaardige oude dag.

Solidariteit, respect, integratie en een sociaal beleid zijn mijn trefwoorden.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.