Ik ben Aster van Avermaet.
Ik woon in Teralfene samen met mijn echtgenote Christa Van Ransbeeck en onze twee dochters Emma (16) en Tine (13).
Wie iets ouder is, heeft misschien in zijn jonge jaren aan de muziekacademie nog les notenleer gekregen van mijn vader Luc Van Avermaet.  Van hem erfde ik de liefde voor muziek, een hobby die ik in mijn vrije tijd vaak beoefen. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs. De thema’s onderwijs en vrije tijd – en meer in het bijzonder het verenigingsleven – liggen mij dan ook nauw aan het hart.

‘ Een sympathieke duivel-doet-al die nooit stilzit ’

Aster van Avermaet.
Geboren: 3/2/1971
Adres: Steenbergstraat 13  1790 Affligem.
Telefoonnummer: 053/685412
GSM nummer: 0475/812 801
Emailadres: [email protected]

In 2012 was ik voor het eerst kandidaat op Lijst Burgemeester en werd ik gemeenteraadslid.  Lijst Burgemeester sprak me toen – en nu nog steeds – aan omdat ze een ploeg mensen vormen die het belang van onze gemeente voorop stelt op het eigenbelang. Hier wil ik aan meewerken. We moeten ons inspannen om ons dorp zo aantrekkelijk mogelijk te maken en dit voor elke inwoner. Zo kan je dorp een plaats worden waar het goed is om te wonen, mogelijks te werken en vooral waar je mensen kan ontmoeten in een rijk verenigingsleven of bij activiteiten die door de gemeente worden aangeboden.

Op vlak van onderwijs moeten onze kinderen de kans krijgen om de lagere school in hun dorp te doorlopen zodat ze zich verbonden gaan voelen met hun gemeente.

Samen van Affligem een dorp maken  met een mooie toekomst,daar wil ik voor gaan !

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.