Hallo, ik ben Bart Braeckmans, ook wel gekend als meester Bart van het 5de en het 6de leerjaar van basisschool ’t Lessenaartje in Essene. Mijn echtgenote, Karen D’haeseleer, en ik hebben twee zoontjes, Warre (5) en Fred (4). In mijn iets jongere jaren heb ik mij steeds geweldig geamuseerd als lid en kernlid van KAJ Essene en als speler bij voetbalclub EMI Essene. Nu speel ik nog zaalvoetbal in de Bellekoutercompetitie en jog ik met de Affligemse recreatiesporters. Daarnaast ben ik bestuurslid bij de Sint-Antoniusgilde van Essene. Via Karen kwam de gemeentepolitiek en ook het project Lijst Burgemeester binnen in onze huiskamer en werd ik, net als zij, gebeten door het beestje. Mijn initialen zijn BB en deze gebruik ik ook graag in de zin van Betrokken Burger. Als BB wil ik mij ten volle engageren voor Lijst Burgemeester.

“Betrokken Burger met kritische blik en zin voor iniatief!”

Bart Braeckmans
Geboren: 9 juni 1980
Adres: Paddeputstraat 28, 1790 Affligem
GSMnr: 0485 635 054
E-mailadres: [email protected]

Ik woon al 38 jaar in Affligem. Onze gemeente is in al die jaren sterk geëvolueerd. Ik wil er mee voor zorgen dat Affligem een aangename plek is en blijft om te wonen. Er werden de voorbije jaren mooie projecten gerealiseerd door Lijst Burgemeester. De uitstraling van onze gemeente is er enorm op vooruitgegaan. Affligem werd op de kaart gezet, o.a. door het aanbod aan activiteiten van de dienst Cultuur en Toerisme en de Gidsen.

In de komende 6 jaar moet er gewerkt worden aan mobiliteit en verkeersveiligheid in de dorpskernen, aan een veilige (school)omgeving, aan het blijven ondersteunen van de lokale verenigingen. Vanzelfsprekend wil ik mij als ouder van jonge kinderen ook inzetten voor de noden van (jonge) gezinnen.

Heel wat werk voor de boeg, maar daar zetten wij met Lijst Burgemeester graag onze tanden in.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.