Mijn naam is Denise De Paepe. Ik ben gehuwd met Roger Van Derborght en woon te Essene. Samen hebben we twee volwassen zonen. Ik ben actief in het verenigingsleven en ook in de parochie draag ik mijn steentje bij.
Sport geeft me de nodige energie om mij blijvend te engageren. Joggen, fietsen en wandelen staan wekelijks op het menu.
Sinds 2006 ben ik gemeenteraadslid. Daarvoor was ik gedurende 6 jaar raadslid van het OCMW. Die opgedane kennis en ervaring wil ik graag ten dienste stellen van de mensen en nog verder uitbouwen onder de vleugels van Lijst Burgemeester.

“Sportief en sociaal bewogen”

Denise De Paepe
Geboren: 30/7/1955
Adres: Klein Kapelleveld 6, 1790 Affligem
Telnr: 02/582 48 84
GSMnr: 0494/ 41 21 93
Emailadres: [email protected]

De interesse om me sociaal en politiek te engageren heb ik meegekregen van mijn vader, Leo De Paepe. De politieke boodschap die ik van jongs af aan meekreeg was: luisteren naar de mensen, inzet voor de zwakkeren, verenigingen ondersteunen en het parochiale leven opwaarderen. Hier sta ik nog steeds achter.
Ik wil me met Lijst Burgemeester ook verder inzetten voor een degelijk sociaal beleid en het leefbaar houden van onze gemeente door oog te hebben voor veiligheid, mobiliteit en het behoud van groene ruimten.
De teamspirit bij Lijst Burgemeester geeft me het nodige enthousiasme om er opnieuw 6 jaar tegenaan te gaan. En nu vooruit!

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.