Mijn naam is Dirk Geeraerts, welbekend in Affligem en omstreken als zaakvoerder van Dirks Droogkuis Teralfene. Met de initialen hiervan wordt mijn roepnaam DDT ook iets duidelijker. Ik ben al bijna 30 jaar met de volle goesting getrouwd met Ilse Gevaert en samen zijn we de fiere ouders van Jarmo (23) en Silke (25).

In mijn vrije tijd pik ik graag een concert of optreden mee. Ik ben ook lid van het jeugd-en hoofdbestuur van voetbalclub De Leeuwkens en medeoprichter en vice-president van motorclub De Paters. Jaarlijks kan ik ook genieten van het reisje met ons clubje Après-Ski-Team. U merkt het al, sociaal contact en omgang met mensen, zowel op de werkvloer als in mijn vrije tijd, vind ik heel belangrijk. Wanneer we dan bij een probleem samen de oplossing vinden, ben ik pas echt tevreden.

“Al luisterend zoeken naar een oplossing”

Dirk Geeraerts
Geboren: 24 juni 1966
Adres: Bremtstraat 65 1790 Affligem
Telnr: 053 666 486
Emailadres: [email protected]

Met een grootvader als burgemeester en nonkel als schepen was het misschien  wel logisch dat ik ooit mijn entree in het politieke leven van Affligem zou maken. Ook mijn nicht Gerda is hierin al enkele jaren actief en voor het eerst komen we nu samen op voor Lijst Burgemeester, een groep mensen waarin ik me kan vinden. Sociaal denken, werken in overleg, luisteren naar elkaars mening, het zijn allemaal pluspunten die me deden kiezen voor deze lijst. Het bevorderen van het leven en welzijn van onze inwoners en middenstanders in al zijn facetten vind ik een boeiende materie. Ik wil luisteren naar mensen en proberen de noden die er zijn mee aan te kaarten en trachten om er een oplossing voor te vinden. Zo werk ik samen met Lijst Burgemeester mee aan een leefbaar Affligem.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.