Mijn naam is Lieve Mertens en samen met mijn dochter Linde (23) zet ik mijn eerste stappen in de politieke arena van Affligem. Nieuw is het niet helemaal want mijn vader Octaaf was in de jaren ’80 actief in de politiek en zo ook OCMW raadslid van CD&V. Naast Linde heb ik met mijn man Luc Francois nog twee zonen, Aster (27) en Casimir (19). Professioneel ben ik gekend als zaakvoerder van een verzekeringskantoor te Essene en mijn vrije tijd gaat vooral uit naar koken, fietsen en de kinderen.

Ook aan allerlei initiatieven van diverse verenigingen of uitgaande van het gemeentebestuur neem ik graag deel omdat je op die manier mensen ontmoet en elke keer weer ervaart dat samen dingen ondernemen en lachen en praten met elkaar zo belangrijk is. En dit vooral in een geest van positivisme.

‘Betrouwbaar en standvastig in het zoeken naar oplossingen.’

Lieve Mertens
Geboren: 10 mei 1966
Adres: Ternatsestraat 158,1790 Affligem.
GSMnr: 0477/ 35 52 49
Emailadres: [email protected]

Ik koos voor Lijst Burgemeester omdat ik me volledig kan vinden in hun programma en de voorbije jaren heb gezien wat ze met hard werken hebben gerealiseerd. En daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Ik woon al 51 jaar in deze prachtige gemeente en merk dat ze er alleen maar op vooruit gaat.

Dat, gezien mijn beroep, mijn aandacht uitgaat naar mobiliteit en verkeers-veiligheid zal u zeker niet verwonderen. Maar ook het woonbeleid voor jong en oud heeft mijn volle aandacht .We moeten er voor zorgen dat onze kinderen ook de mogelijkheid behouden om hier te kunnen wonen en ook te denken aan de ouderen die minder kansen hebben om zelf voor een kwaliteitsvolle woonst te zorgen. Maar het liefst wil ik alle punten van het programma van Lijst Burgemeester, voor u als burger, mee helpen realiseren.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.