Hallo, ik ben Saskia De Ryck, dochter van Leo, gehuwd en fiere mama van onze tweeling Charlotte en Gil (23) en dochter Lisa (11). Ik werk als administratief assistente te Brussel en in mijn vrije tijd ga ik graag joggen en fietsen.
Komende uit een gezin van vijf kinderen weet ik hoe belangrijk nestwarmte is. Daarom zetten wij ons als gezin samen in om te fungeren als opvanggezin voor kinderen die voor korte of lange tijd door het Bijzonder Jeugdcomité geplaatst worden. “Waar een wil is, is een weg” is een spreuk die ik van mijn ouders leerde. De politieke droom van mijn vader om samen te bouwen aan een samenleving waarin men zich als individu en als gezin goed voelt, wil ik ook tot de mijne maken.

“Waar een wil is, is een weg”

Saskia De Ryck
Geboren: 2 juni 1972
Adres: Blakmeers 35 1790 Affligem
Telefoonnummer: 0472/33.54.13
E-mailadres: [email protected]

Waarom neem ik een engagement op in de politiek? Eerst en vooral uit eerbetoon aan mijn overleden vader Leo De Ryck. Hij heeft ons veel te vroeg verlaten en zei me dat zijn werk niet af was. Hij vroeg me of ik het zag zitten om zijn werk verder te zetten. Ik ga proberen om me met evenveel inzet en gedrevenheid te engageren zoals hij dat deed. Ik wil me inzetten voor mijn medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Ik ga ervoor zorgen dat hij van hierboven trots op mij mag zijn.

Ten tweede heeft Lijst Burgemeester heel wat werk verricht en veel gerealiseerd tijdens de voorbije legislatuur. Ik sta alvast klaar om mijn uiterste best te doen om met enthousiasme en inzet mijn steentje bij te dragen tot een veilig, respectvol en leefbaar Affligem.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.