Walter De Donder is de naam, 57 jaar jong en al even lang inwoner van onze gemeente. Samen met mijn echtgenote Kathleen Hauwaert, de kinderen Nick (23) en Julie (14) én de hond Aiko vormen wij een mooi gezin. Professioneel kent u mij als acteur en inmiddels ook al 7 jaar als burgemeester van uw gemeente. De kern van mijn inzet en idealisme is ongetwijfeld ontstaan in de jeugdbeweging Chiro Hakilo en werd later nog verder aangescherpt in de KWB van Hekelgem. Hier leerde ik dat overleg, luisteren naar elkaar en constructief samenwerken de basis vormen van elke realisatie.

Ook in de fanfare De Katholieke Gilde,waar ik nog steeds muzikant ben, ervaar ik dat enkel samenspel leidt tot mooie resultaten. Ik vind het dan ook zeer aangenaam om bij Lijst Burgemeester mensen te ontmoeten die dezelfde mening zijn toegedaan.

“Doe wel en zie niet om!”

Walter De Donder
Geboren: 12 juli 1961
Adres: Molenberg 23 1790 Affligem
GSMnr: 0478 25 30 51
Emailadres: [email protected]

Kort samengevat streef ik ernaar om – wanneer ik er later op terugkijk – onze gemeente beter achter te laten dan ze was bij aanvang van mijn politiek engagement. Ik wil mij inzetten voor een Affligem waar de persoon centraal staat, waar de gemeente beheerd wordt in goed vaderschap, waar men solidair is. Bij Lijst Burgemeester is iedereen welkom, van welke ideologie ook. Zolang men maar de wil heeft om van Affligem een gemeenschap te maken waar het goed is om te wonen, te feesten, te werken, te zorgen en te genieten. Samenleven vereist eerst en vooral een positieve ingesteldheid en daarnaast de wil om er samen iets van te maken. U, als burger, heeft recht op een menselijk en eerlijk beleid waarin het algemeen belang centraal staat. Dit is mijn politieke boodschap.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.