Mijn naam is Bart De Maeseneir. Ik ben kandidaat nr. 6 op Lijst Burgemeester. Beroepsmatig ben ik advocaat, met een kantoor te Aalst en te Dendermonde. Geregeld zetel ik ook als rechter in tuchtzaken binnen de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond (KBWB) en Wielerbond Vlaanderen. Ik ben 20 jaar gelukkig getrouwd met Ilse Van Vaerenbergh en ben de fiere papa van Niels (18) en Silke (15). In mijn vrije tijd geniet ik graag van familiemomenten en supporter ik voor mijn voetballende zoon bij EMI Essene. Bij de vorige verkiezingen was ik voor het eerst kandidaat op Lijst Burgemeester. Het was een unieke ervaring. Dankzij uw steun werd ik verkozen tot OCMW-raadslid, daarna ook als lid van het Vast Bureau OCMW en sinds september 2017 zetel ik in de gemeenteraad.

“Met inzet en expertise!”

Bart De Maeseneir
Geboren: 2 oktober 1972
Adres: Fooststraat 19  1790 Affligem
GSMnr: 0475 96 34 32
Emailadres: [email protected]

Ook bij de volgende verkiezingen ben ik bereid me opnieuw 100% te engageren. Het beleid van onze partij is goed geweest, maar het werk is nog niet af. Als ik nogmaals de kans en de steun krijg van de inwoners van Affligem, wil ik graag helpen om dit beleid verder te zetten en uit te bouwen. Ik wil meewerken aan een leefbaar, bloeiend en veilig Affligem, waar het aangenaam wonen is.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn juridische expertise een extra troef is voor Lijst Burgemeester en kan bijdragen tot degelijke politieke oplossingen.

Op mijn inzet en engagement mag u alvast rekenen.

Send us a message

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.